Om oss

Combify är ett urban-tech bolag som är specialiserad på att leverera dig mest uppdaterade byggprojektdata

Vår mission

Att spara tid för bolag inom fastighetsbranschen genom att digitalisera sättet hur byggprojektdata kommuniceras och visualiseras idag.

Som expert inom visualisering av stadsutvecklingsprojekt tröttnade vi på hur lång tid det tog  att hitta rätt information inom byggbranschen. Vi letade efter en digital lösning men det var inget! Så vi bildade det sig själv!

- Rim Alexandra Halfya
Medgrundare på
Combify
Anledningen till varför Combify föddes

Byggbranschen ägnar idag kostsam tid åt manuella processer för att få en tydlig bild över kommande fastighetsprojekt. Investeringar som i svenska bygg- och fastighetsutvecklings-branschen motsvarar hundratals miljarder kronor varje år. Genom Combifys egenutvecklade plattform, en prenumerationsbaserad molntjänst, som via maskininlärning och en visuell karta ger tillgång till data sparas dyrbar tid och skapas stora konkurrensfördelar. Combify spårar dagligen tiotusentals projekt.

Combify vill att personer inom fastighetsbranschen i dagens samhälle inte ska spendera timmar och till och med dagar för att få tag i information som idag finns utspridd på hundratals olika platser.  Missionen är att spara de den förlorade tiden, så att de kan bland annat fokusera på att hitta deras framtida affärsmöjligheter, planera utvecklingen i god tid samt marknadsföra deras tjänster eller produkter i god tid.

Visionen är att bli Europas mest pålitliga byggdatakälla.

2020

Combify AB var registererad och vi började samla mer information ovh utvekla första versionen av plattformen. Vid det här laget var vi bara två grundare med en stor vision.

2021

Vi har fått vår första investring. Combify teamet började växa snabbt och snart var vi 18 persioner.

2022

Vi jobbade inom 3D visualisering av stadsutvecklingsprojekt och vi tröttnade på hur lång tid det tog att hitta rätt information inom byggbranschen. Så bestämde vi oss att det behövs en plats där all information om byggprojekt samlas.

Podcast med våra grundare
Lyssna på podden här:
Några av våra stolta investerare
Bonnier Ventures
BackingMinds
VNTRS

Intresserad i ett samarbete med oss?

Mejla ditt CV till together@combify.com