Vi är partners och utställare på Business Arena Stockholm 21-22 sep, träffa oss där!  Läs mer

Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse, analysera hur vår webbplats används och för att erbjuda dig personligt anpassat innehåll. Läs mer
Rapport

Bostadsutveckling i Sverige H1 2023: trender och insikter

October 24, 2023

Förvandliga branschhändelser till möjligheter

Om du är fastighetsutvecklare, investerare, byggherre, konsult, stadsplanerare eller arkitekt är det avgörande för din verksamhet att hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna för vår bostadsutveckling. Därför har vi sammanställt denna rapport baserad på Combify data. Vårt mål är att hjälpa dig att tolka bransch händelser och omvandla dem till möjligheter.

Rapporten tar en närmare titt på den nuvarande situationen för bostadsutveckling i stadsmiljö i Sverige. Vi djupdyker i det senaste kvartalet, Q2 2023, och delar data för de viktigaste utvecklingstrenderna vid olika stadier av processen, inklusive detaljplaner i tidiga skeden, senare skeden, bygglov och färdigställda bostäder. Vår förhoppning är att rapporten inte bara informerar utan också inspirerar dig att utforska nya vägar för tillväxt och framgång i den ständigt föränderliga världen av fastigheter och stadsutveckling.